Păcănele Online

Conținut
Jocurile cu păcănele sunt de departe cele mai cunoscute și iubite jocuri de cazinou. Acestea vin în nenumărate forme și acoperă o arie vastă de teme. De la jocurile simple cu fructe, la creațiile complexe bazate pe filme mari, este aproape garantat că orice jucător poate găsi ceva perfect când vine vorba de jocuri slot.

Că ești începător sau jucător cu experiență, aici poți învăța mai multe despre aceste păcănele online și despre cele mai bune cazinouri. Arată mai multe

Păcănele Online de Top

Istoria sloturilor

Jocurile ca la aparate nu s-au bucurat în trecut de atât de multă popularitate pe cât au astăzi. La început, “mașinuțele” sau “păcănele” erau niște dispozitive de mari dimensiuni și care aveau trei role (primul aparat a fost lansat în 1887). Augustus Fey, inventatorul aparatului, a montat la simboluri niște fructe, ceea ce a făcut ca denumirea dispozitivului să mai fie și cea de “fruit machine”. Totodată, în loc de bani, câștigătorii erau recompensați cu dulciuri și gumă de mestecat.

Sittman și Pitt a fost compania care a lansat pe piața un  dispozitiv cu cinci role (în 1891), în care se regăseau 50 de cărți (din pachet fuseseră scoase Valetul de inimă roșie și Zecele de pică). Acest lucru însemna un avantaj al casei, care era dublat de faptul că proprietarul aparatului nu oferea în schimbul câștigului decât țigări și băutură celor care câștigau.

În 1902, Liberty Bell lansează prototipul aparatelor de sloturi de astăzi, aceasta fiind și data apariției simbolului BAR. În 1964, compania Bally revoluționează piață cu un dispozitiv electric și care oferea plăți în valoare de 500 de monede. Fortune Coin contribuie și ea la dezvoltarea segmentului de jocuri ca la aparate și lansează în 1976 primul video slot.

De remarcat faptul că până în anul 1996, mașinuțele de păcănele încă mai aveau manetă de care să trăgea pentru a se învârti rolele. Începând cu acest an, când a fost lansat video slotul “Reel’ Em” (care dispunea de un alt doilea ecran cu runda bonus), jocurile de sloturi au trecut la butoane și la o nouă etapă.

Astăzi, poți juca pe net jocuri ca la aparate gratis. La fel o poți face și în cazinouri, dacă te înregistrezi sau în cazul altor platforme, opțiunea este disponibilă și fără înregistrare.

Păcănele Online bogdan

Jocuri ca la aparate – tipuri

În trecut oferta de sloturi era destul de limitată, dar astăzi, când mediul online a propulsat cazinourile la un nou nivel, acest tip de jocuri de noroc a atins apogeul. Drept urmare, nu doar că ai la dispoziție o gamă extinsă de jocuri ca la aparate clasice, dar poți încerca și cele mai noi creații, sloturile cu 7 și 9 role. Iată care sunt unele dintre cele mai apreciate tipuri de păcănele online:

Joacă astfel de jocuri ca la aparate gratis!

Avantajele obținute atunci când joci sloturi

Dacă nu mai dorești să joci jocuri gratis ca la aparate atunci poți să încerci variantele care sunt disponibile în cazinouri. Iar dacă nu vrei să îți rulezi proprii bani, atunci te poți bucura de avantajul imens oferit de platformele de pe net cu jocuri de cazino: bonusul. În acest caz este vorba despre un bonus fără depozit, adică primești bani gratis sau rotiri gratuite pentru a încerca diverse jocuri ca la aparate. Iată și care sunt celelalte beneficii de care se bucură jucătorii care aleg să se distreze pe net, jucând în cazinouri:

De fiecare dată când joci la sloturi poți combina elementul distractiv cu cel al câștigurilor. Așa că te poți înregistra la oricare dintre cazinourile care îți oferă jocuri ca la aparate și te vei distra la fiecare rotire!

Câștigurile la jocuri ca la aparate

Sloturile sunt o categorie aparte de jocuri de noroc. Nu doar că sunt foarte atrăgătoare din punct de vedere al prezentării (în comparație cu celelalte tipuri de jocuri, care sunt mult mai simple), dar sunt interesante și în ceea ce privește câștigurile. În general, avantajul casei în cazul sloturilor se știe dinainte. Astfel, atunci când joci un slot, te poți interesa care este valoarea RTP-ului. Cu cât este mai ridicat cuantumul acestuia, cu atât șansele de câștig cresc.

Este binecunoscut faptul că jucătorilor le este recomandat să joace la jocurile ca la aparate cu un RTP cât mai ridicat (de obicei, peste 96%). Cu toate acestea, îți recomand să iei în calcul și volatilitatea jocului, dar și nivelul de payout al cazinoului unde joci. Sunt elemente care influențează posibilitatea de câștig.

Dacă în cazul celorlalte jocuri de noroc nu dispui de date referitoare la acești factori, în ceea ce privește jocurile la aparate, aceste informații se găsesc online. Mai mult decât atât, poți să joci jocuri gratis ca la aparate, ceea ce îți permite să cunoști mai bine jocul și să îți crește nivelul de experiență.

Sloturile au trecut de la 3 și 5 role la 7 și 9 role, iar câștigurile sunt acordate pe toate liniile de plată. Acum există jackpoturi progresive, iar câștigurile sunt de ordinul zecilor de milioane de euro sau dolari.

Fiecare cazinou dispune de o secțiune generoasă de sloturi, ponderea acestui tip de jocuri fiind de peste 75%-80%. Dacă vrei să încerci jocuri gratis ca la aparate sau preferi să duci experiența la un nivel și mai intens, jucând pe bani reali, alege oricare dintre cazinourile recomandate de mine!

bogdan slots

Mize mici, câștiguri mari

Poate că o să înțelegi cât de avantajoase sunt sloturile, atunci când vei afla care sunt premiile câștigate de-a lungul timpului la acest gen de jocuri de noroc. Mai mult decât atât: este interesant de aflat și cât au jucat câștigătorii celor mai mari premii la sloturi ca să obțină acele câștiguri. 24 de milioane de dolari câștigați cu o miză de 25 de cenți – până în prezent este cel mai reprezentativ exemplu de cât poți câștiga la un slot cu jackpot progresiv. Este vorba despre Mega Fortune, un joc ca la aparate care a mai făcut și alți jucători fericiți de-a lungul timpului (un câștig de peste 13, 5 milioane dolari în 2011).

Un alt slot care a oferit multiple premii este Mega Moolah. Câștiguri în valoare de 9, 5 milioane dolari (2015) sau 7, 5 milione dolari (2016) sunt reprezentative în acest sens. Pe listă se mai regăsesc Hall of Gods (două câștiguri a câte 8 milione dolari) și Dark Knight (7, 8 milioane dolari). Au existat și alți jucători care au pariat sume mici (de 1 dolar) și care au câștigat jackpoturi amețitoare. Joacă și tu, pentru ca ai șanse de câștig reale!

Diferite Tipuri de Păcănele Online

Sunt o varietate de jocuri slot și acestea vin în mai multe tipuri. Un factor care poate diferenția este numărul de role. Mașinile clasice foloseau doar trei role și aveau simboluri simple, precum diferite tipuri de fructe. Majoritatea jocurilor online din ziua de azi au cinci role cu mai multe simboluri. Există și unele specialități care au șase, șapte sau chiar mai multe role pentru a oferii un gameplay unicat.

Numărul de linii disponibile este și el important când jucăm păcănele online. Aceste linii traversează ecranul de joc în diferite modele pe care se pot forma combinații câștigătoare. În cele mai multe cazuri, liniile plătesc doar de la stânga la dreapta și este nevoie de cel puțin trei simboluri identice pe poziții adiacente pe aceeași linie pentru a câștiga.

Tema este un alt factor important pentru mulți jucători de păcănele online. Sunt foarte multe opțiuni de unde putem alege, cu tot felul de teme detaliate care fac jocurile mult mai distractive. Sunt păcănele online cu animale, cu mașini, cu zeități, cu vampiri, cu pirați, cu supereroi, cu extratereștri și cu multe alte subiecte.

Jocurile cu păcănele pot fi categorizate și după felul în care se alocă premiile, sau după volatilitate. Un nivel de volatilitate scăzut înseamnă că această online slot machine generează premii mai mici și mai des. În schimb, cele cu volatilitate ridicată oferă premii mari dar mult mai rar.

Păcănele Online Gratis

Acum, poți juca sloturi gratis pe internet cu bonusuri care nici nu necesită un depozit. Unele cazinouri online au oferte speciale menite să atragă noi clienți și dau posibilitatea de a juca păcănele online și câștiga pe gratis. Chiar dacă aceste bonusuri nu sunt masive, jucătorii nu trebuie decât să creeze un cont că să primească o suma mică de bani sau un număr de runde gratis.

De exemplu, un cazinou poate să ofere 10 rotiri gratis pentru Starburst pentru clienții nou-veniți. Venitul din urma acestor rotiri este alocat în formă de fonduri bonus și trebuie pariat de mai multe ori pe păcănele online înainte să poată fi retras din cont.

Poți Bate Jocurile cu Păcănele?

Fiecare rezultat în păcănele online este determinat prin folosirea unui generator de numere aleatorii. Acest RNG (Random Number Generator) funcționează în anumiți parametrii prestabiliți și asigură că orice rezultat este independent și neinfluențat de rezultatele anterioare.

În alte cuvinte, fiecare rotire în jocuri slot gratuite sau pe bani reali va avea un rezultat aleatoriu. Totul este la întâmplare și norocul este singurul factor care poate ajuta jucătorii să bată aceste faimoase online slot machines. Doar cu un pic de noroc, câștigurile pot atinge sume impresionante.

online cazino

4 Sfaturi Pentru a Maximiza Câștigurile

Chiar dacă rezultatele sunt la întâmplare, există mici trucuri care pot fi folosite pentru a crește câștigurile când pariem în jocuri cu păcănele. Acestea sunt ușor de aplicat și nu necesită decât un pic de informare înainte să dăm drumu la role. Pentru cele mai bune rezultate în păcănele online, recomandăm să urmăriți aceste sfaturi simple:

1. Verifică Procentul de Plată

Cea mai simplă și eficientă metodă de a garanta rezultate mai bune pe termen lung din jocuri păcănele online este de a alege o slot machine cu un procent de plată mare. Nu toate jocurile au aceleași rate de plată și de aceea este bine să ne informăm înainte să pariem. Multe păcănele online afișează procentul de plată teoretic în informațiile despre joc.

Un procent bun este de peste 95% și există și opțiuni care promit mai mult decât 97% din încasări înapoi jucătorilor. Unele jocuri păcănele pot avea un procent de plată de doar 90%, sau chiar și mai puțin. Cu cât este procentul mai mare, cu atât este șansa mai mare de câștig.

2. Citește Recenzii de Joc

Este mereu bine să primim o altă opinie, mai ales dacă aceasta vine de la experți. Există multe recenzii pentru păcănele online gratis care explică cum jocurile funcționează, cum se alocă bonusurile și la ce trebuie să ne așteptăm când pariem. Aceste comentarii sunt foarte folositoare când se caută cele mai bune jocuri pentru câștiguri și fac ușoară diferențierea dintre două sau mai multe opțiuni.

O recenzie bună pentru o slot machine trebuie să acopere tema, numărul de linii, funcțiile bonus disponibile, pariurile acceptate, câștigurile maxime, și desigur procentul de plată menționat mai devreme.

3. Păstrează un Buget

Un aspect foarte important pentru a juca păcănele online într-un mod responsabil este stabilirea unui buget. Este recomandat să se aloce un buget fix făcut din bani care nu au alte obligații. Bugetul poate fi apoi împărțit pe perioade mai mici pentru a aloca anumite limite de joc.

De exemplu, dacă avem un buget lunar de 500 RON pentru păcănele online, putem să impunem o limită de joc de 100 RON într-o zi. De aici se stabilește un pariu mediu de 2 RON. Dacă limita este atinsă și cei 100 RON sunt pierduți, acțiunea se încheie pentru toată ziua. Dacă profiturile depășesc 200 RON, se recomandă oprirea și continuarea în altă zi.

Bugetul fixat nu trebuie depășit prin depozite adiționale care interferă cu alte obligații financiare. Aceste păcănele online sunt forme de divertisment ce trebuie abordate responsabil. Dacă bugetul nu mai permite parierea de bani reali, cel mai bine este să încercăm jocuri păcănele gratis.

4. Încasează Câștigurile Mai Mici

Deși multe jocuri aparate online promit câștiguri masive, acestea sunt foarte rare și este mai bine să ne bucurăm de câștigurile mici. O bună cale de a câștiga din păcănele online este de a retrage profitul chiar dacă acesta nu este foarte mare. După o serie bună de câștiguri, cea mai bună mișcare este încasarea și folosirea banilor în alte scopuri.

Datorită felului în care aceste păcănele jocuri funcționează, cu cât joci mai mult, cu atât este mai probabil că o să pierzi. Oprește-te la timp și retrage banii în loc să pariezi mai mult și să riști să pierzi tot.

Strategii Pentru Păcănele Online

Mai mulți jucători pot jura că strategiile lor pentru păcănele online chiar funcționează dar dese ori nu pot arăta asta prin rezultate. Datorită faptului că rezultatele sunt aleatorii, este imposibil ca cineva să determine exact ce se va întâmpla în runda următoare. Totuși, sunt unele strategii care au devenit des întâlnite și pot fi ușor de aplicat.

O strategie bazată pe sistemul Martingale este aceea de a crește pariul după o pierdere. Pentru jocuri cu păcănele, este recomandată creșterea cu un nivel și nu dublarea mizei. De exemplu, la un pariu inițial de 10 RON, se recomandă mărirea la 12 RON. Această creștere se poate repeta de maxim cinci ori până la un pariu maxim de 20 RON dacă mai multe runde consecutive sunt pierdute. În cazul unei runde de succes, pariul crescut are potențialul de a genera un premiu mai mare care poate să acopere pariurile anterioare.

Această strategie prezintă un risc semnificativ datorat de creșterea rapidă a mizei. De aceea se recomandă un pariu inițial scăzut raportat la bugetul disponibil.

Jocuri Păcănele Online vs Mașini de Păcănele Tradiționale

Cazinourile online oferă mai multe avantaje importante față de cazinourile tradiționale în țară. În primul rând, este mult mai ușor să joci păcănele online având în vedere că te poți conecta în doar câteva minute și nu trebuie să pierzi timpul în traficul din oraș.

Un alt avantaj este oferta de jocuri disponibile. Nici cele mai mari cazinouri din țară nu pot concura cu colecția de păcănele online oferită de un site bine organizat. Jucătorii pot alege din sute de opțiuni de la cei mai buni producători. Poți chiar să încerci păcănele gratis online să vezi cum funcționează înainte să pariezi bani reali.

Cele mai multe jocuri slot online au procente de plată mai mari dat fiind nivelul crescut de concurență pe internet. Producătorii oferă un echilibru perfect de premii și distracție care poate fi accesat de pe calculator sau chiar de pe tabletă sau telefon mobil.

Și nu în ultimul rând, jocurile online oferă o siguranță mai mare față de cele într-un cazinou tradițional. Nu trebuie să îți faci griji că cineva te urmărește după o seară de succes când joci păcănele online.

Diferite Tipuri de Păcănele Online

Sunt o varietate de jocuri slot și acestea vin în mai multe tipuri. Un factor care poate diferenția este numărul de role. Mașinile clasice foloseau doar trei role și aveau simboluri simple, precum diferite tipuri de fructe. Majoritatea jocurilor online din ziua de azi au cinci role cu mai multe simboluri. Există și unele specialități care au șase, șapte sau chiar mai multe role pentru a oferii un gameplay unicat.

Numărul de linii disponibile este și el important când jucăm păcănele online. Aceste linii traversează ecranul de joc în diferite modele pe care se pot forma combinații câștigătoare. În cele mai multe cazuri, liniile plătesc doar de la stânga la dreapta și este nevoie de cel puțin trei simboluri identice pe poziții adiacente pe aceeași linie pentru a câștiga.

Tema este un alt factor important pentru mulți jucători de păcănele online. Sunt foarte multe opțiuni de unde putem alege, cu tot felul de teme detaliate care fac jocurile mult mai distractive. Sunt păcănele online cu animale, cu mașini, cu zeități, cu vampiri, cu pirați, cu supereroi, cu extratereștri și cu multe alte subiecte.

Jocurile cu păcănele pot fi categorizate și după felul în care se alocă premiile, sau după volatilitate. Un nivel de volatilitate scăzut înseamnă că această online slot machine generează premii mai mici și mai des. În schimb, cele cu volatilitate ridicată oferă premii mari dar mult mai rar.

Găsește Bonusul Tău Pentru Păcănele Online la Bogdan Cazino!

În concluzie, jocurile cu păcănele online pot fi foarte distractive și chiar și profitabile dacă sunt jucate corespunzător. Cum am menționat în acest ghid, este foarte important să găsim jocurile potrivite și să avem un buget fix pentru a ne bucura cu adevărat de experiență. Cu puțin noroc, câștigurile se vor aduna în cont foarte repede.

Pentru un început perfect, am pregătit o întreagă listă de cazinouri care nu doar oferă colecții impresionante de păcănele online ci și bonusuri generoase pentru a juca pe gratis. Află mai multe despre aceste siteuri chiar aici la Bogdan Cazino și poți alege bonusul perfect pentru tine!

Întrebări Frecvente Despre Păcănele Online

Pot să gasesc jocuri cu păcănele online?

Da, vei găsi o gamă largă de jocuri la cazinouri online și poti alege dintre sute de aparate cu păcănele.

Ce cazinouri sunt recomandate în România?

Sunt mai multe cazinouri online ce merită vizionate și cele mai bune sunt prezentate mai sus, împreună cu ofertele lor de bun venit.

Pot să joc online pe bani reali?

Da, cazinourile recomandate acceptă pariuri adevarate pentru multe jocuri. Poți să adaugi bani în cont prin carduri, PayPal, transfer bancar, sau alte metode de plată.

Cum retrag caștigurile din păcănele online?

Da, cazinourile recomandate acceptă pariuri adevarate pentru multe jocuri. Poți să adaugi bani în cont prin carduri, PayPal, transfer bancar, sau alte metode de plată.

Se poate juca online pe gratis?

Desigur! Poți să încerci jocurile cu păcănele online pe gratis să vezi cum funcționează înainte să pariezi bani adevărați.

Autor Luca

Luca chiar le știe pe toate. Poate pentru că a construit aparate de sloturi în cea mai mare parte a vieții sale. Până acum a lucrat aproape pentru fiecare mare producător de mașinuțe de păcănele și a creat, de asemenea, câteva ... Citește mai mult despre autor

BogdanCazino » Jocuri casino gratis în România » Păcănele Online
Last updated: septembrie 2, 2020