Agenții și program Superbet în 2024: Unde și până la ce oră e deschis?

Amalia Florea
Amalia FloreaUltima actualizare: 8 iulie 2024
Agenții și program Superbet în 2024: Unde și până la ce oră e deschis?
7 min

Ești în căutarea de agenții și program Superbet? Atunci ai ajuns în locul potrivit. Operatorul are peste o mie de agenții pe tot teritoriul țării.

Așadar, șansele ca o locație să se afle în preajma ta sunt foarte mari. Cu toate acestea, una dintre cele mai căutate informații este în legătură cu agenții și program Superbet.

În cadrul agențiilor Superbet poți plasa pariuri sportive și poți paria la aparate de păcănele sau alte jocuri virtuale de noroc (curse de câini, de cai și altele).

Continuă să citești acest articol pentru a descoperi care avantajele agențiilor și programul Superbet.

Program Superbet 2024 – Ce trebuie să știi?

Dacă alegi să pariezi fizic ești condiționat de program agenții Superbet. În general, programul unei agenții este neschimbat, excepție făcând doar perioada de sărbători legale.

Pe lângă programul Superbet clasic, care este de la 10:00 la 22:00, există și agenții cu program special.

Asta înseamnă că ora deschidere poate fi chiar mai rapidă, de exemplu 8 dimineața, dar și decalată până la 12:00. În majoritatea cazurilor, agențiile cu program Superbet special sunt deschise până la miezul nopții.

În plus, în Oradea, Craiova, Constanța și Pitești există și agenții care sunt deschise aproape non-stop. Aceste agenții Superbet au un program de funcționare de la 07:00 la 06:00, fiind deschise 23 de ore pe zi.

Nu ai timp să joci într-o agenție Superbet? Joacă online aici!

Program Superbet de Sărbători

Programul Superbet de sărbători este ajustat în funcție de locații. Agențiile Superbet sunt, de regulă, deschise și în zilele de sărbători legale, însă programul acestora poate fi redus. Astfel, ora de închidere poate să fie modificată.

Programul agențiilor Superbet de Anul Nou - Revelion 2024

Compania a stabilit un program Superbet de Crăciun și Anul Nou avantajos pentru toți utilizatorii. În perioada de sărbători de iarnă, agențiile sunt închise doar două zile, în 25 decembrie și pe 1 ianuarie.

În zilele de 24 decembrie și 31 decembrie, există un program Superbet adaptat perioadei de sărbători.

Tot la acest capitol mai trebuie să amintesc că și în 26 decembrie și 2 ianuarie există un program Superbet special. Astfel, agențiile se deschid la ora 11:00 și închid la ora 20:00.

Agenții Superbet România și avantaje

Operatorul deține cele mai multe agenții fizice. În total, există peste 1.000 de locații fizice la care poți paria. La acestea se adaugă și peste 2.000 de terminale de pariuri sportive.

Poți să găsești agenții Superbet în toate orașele mari din țară, dar și în localități mai mici. În cazul improbabil în care nu ai o agenție în apropiere, poți paria oricând.

superbet agentii Nu ai găsit agenția Superbet? Deschide cont și ai extra avantaje online!

Roata Norocului în agențiile Superbet

În cadrul unei agenții Superbet ai posibilitatea să accesezi și Roata Norocului. Pentru a primi o rotire gratuită trebuie să plasezi cel puțin un pariu la casierie sau un terminal din agențiile Superbet.

Pariul poate fi plasat pe evenimente sportive (pre-meci), loto, jocuri virtuale și pariuri sportive live. Pe lângă aceasta, condiția principală este să ai un card de membru Superbet club. Dacă nu ai unul, îl poți solicita gratuit din orice agenție.

Pentru a primi rotirea gratuită trebuie doar să scanezi biletul de pariuri și cardul Superbet club în aplicația „Roata Norocului”.

Jackpot X Superbet

Aparatele de sloturi din agențiile Superbet sunt interconectate. Astfel, fiecare rundă îți poate aduce premiul Jackpot X Superbet. Pentru ca pariul tău să fie eligibil pentru premiul X Jackpot trebuie să mizezi cel puțin 10 lei.

Valoarea premiilor Jackpot X Superbet poate ajunge și la 500.000 lei în funcție de ce jocuri Superbet încerci.

jackpot x superbet

Cashback agenții Superbet

Atunci când pariezi în agențiile Superbet poți primi bonus cashback. Valoarea cashback-ului este stabilită de modul de plasare a biletului.

cashback superbet agentii

Pentru ca biletul tău să fie eligibil este necesar să aibă o cotă mai mare de 1,10. Totodată, este necesar să ai card Superbet.

Alocarea bonusului se realizează în maxim 30 de minute și are un termen de valabilitate de 12 luni.

Terminalul de pariuri Superbet

În cadrul agențiilor Superbet poți găsi și terminalul de pariuri sportive. Folosirea acestuia este foarte ușoară deoarece funcționează asemănător site-ului Superbet online.

Practic, trebuie să selectezi pariurile pe care dorești să le plasezi și să-ți alcătuiești biletul.

La final vei selecta miza pe care vrei să o pariezi și biletul tău va fi tipărit. În cazul în care biletul este necâștigător, vei primi un bonus cashback de 3%.

Ai și opțiunea de a paria pe bilete deja făcute prin intermediul aplicației sau a site-ului. Trebuie doar să introduci codul și apoi să faci plata.

Tot la terminalul Superbet poți verifica și statusul biletului. Trebuie doar să scanezi biletul și vei primi informații actualizate despre evenimentele pariate.

superbet terminal

Pariu Șansă progresiv

Primești o recompensă dacă ai mai multe evenimente pe biletul de pariuri. Toate biletele care au cel puțin 9 pariuri sunt eligibile pentru o suplimentare cu minim 5% a câștigului:

Ține cont numai că evenimentele din cadrul biletului trebuie să aibă o cotă de minim 1,30 pentru a se aplica bonusarea progresivă. Totodată, evenimentele pariate nu trebuie să facă parte din campaniile Super Cota sau Extra Cota.

pariu sansa superbet agentii

SuperBonus în agenții

Cu cât mai multe meciuri incluzi pe biletul tău de pariuri, cu atât mai mare va fi recompensa SuperBonus. Bonusul maxim poate ajunge la 150%, în cazul în care ai inclus pe bilet cel puțin 25 de pariuri cu cote de minim 1,25.

superbonus agentii superbet
Nr. evenimente Procent bonus
6 5%
7 10%
8 15%
9 20%
10 25%
11 30%
12 35%
13 40%
14 45%
15 50%
16 55%
17 60%
18 65%
19 70%
20 100%
21 100%
22 100%
23 100%
24 100%
25+ 150%
Oferta SuperBonus se aplică atât pentru biletele pariate în agențiile Superbet, cât și online.

SuperAvantaj

Această opțiune a revoluționat modul de pariuri sportive. Prin intermediul acesteia poți câștiga un pariu chiar dacă rezultatul final nu este cel pe care ai mizat. Câștigul e acordat înainte de rezultatul final.

Spre exemplu, la fotbal, dacă echipa pe care ai mizat tu că va câștiga are un avans de 2 goluri, biletul va fi considerat deja câștigător. Nu contează dacă până la final echipa va fi egalată sau chiar va pierde meciul.

Acest tip de pariuri îl vei găsi sub forma: Super Cota(SC-1, SC-2).

super avantaj superbet
Sport Condiție SuperCota
Fotbal Avans de 2 goluri
Tenis Câștigă un set cu 6-0
Baschet Avans 18 puncte
Volei Avans de 2 seturi
Handbal Avans de 6 goluri
Hochei Avans de 3 goluri

Bonus aniversar și în agențiile Superbet

La acest casino îți este aniversată ziua de naștere cu un bonus. Pentru a primi acest de bonus de ziua ta trebuie să ai cel puțin un pariu sau o depunere în ultimele 3 luni. O altă condiție este să ai efectuată verificarea contului Superbet (KYC).

Dacă întrunești condițiile necesare, Superbet te va contacta prin mijloacele de comunicare disponibile pentru a-ți oferi bonusul. Valoarea acestuia este de 100 de lei, iar perioada de valabilitate a acestuia este de 7 zile.

Nu ai găsit oferta potrivită în agenție? Deschide cont aici pentru mai multe!

Agenții Superbet vs. Superbet online

Socializarea din cadrul agențiilor Superbet este greu de regăsit în cadrul platformei online. Cu toate acestea, fiecare dintre variante are avantajele ei.

icon of proIcon

Pro

  • La agențiile Superbet ai și bonus cashback de 1% sau 3%
  • Poți paria la casierie sau la terminalul Superbet
  • Retrageri instant, primești banii pe loc de la casierie
  • Există televizoare pe care poți urmări mai multe meciuri simultan
icon of conIcon

Contra

  • Programul agențiilor este mai scurt, în schimb platforma online este disponibilă non-stop
  • La agenții se poate întâmpla să fie nevoie să stai la rând

Verdict

Superbet deține cele mai multe agenții. Cele peste 1.000 de locații răspândite în toată țara sunt deschise, de obicei, până la ora 22:00. Sunt însă și câteva locații care un program prelungit și funcționează 23 de ore din 24.

Totuși, majoritatea agențiilor de pariuri funcționează după același orar Superbet. Acesta poate suferi însă modificări de Crăciun, Paște sau în perioada altor sărbători legale.

Dacă nu vrei să-ți faci griji de Superbet program agenții, nu rămâne decât să accesezi varianta online.

icon of questionIcon

FAQ: Agenții și program Superbet

În perioada de Crăciun, Paște și Anul Nou, agențiile Superbet pot suferi modificări de orar. Programul este afișat la fiecare agenție, dar și pe site-ul Superbet. Singurele zile în care agențiile sunt de regulă închis sunt 24 decembrie, 1 ianuarie și prima zi de Paște.

Superbet are o serie de agenții care au un program special, de 23 de ore. Acestea sunt deschise în intervalul orar 07:00 - 06:00.

Nu, în cadrul unei agenții Superbet nu poți accesa bonusul de bun venit. Acesta este dedicat doar conturilor online. Totuși, în agenții poți primi numeroase alte bonusuri și oferte speciale.

Da, pentru pariurile plasate la casierie poți primi cashback de 1%, în timp ce pentru pariurile plasate la terminalele Superbet procentul cashback crește până la 3%.

icon of mailIcon icon of facebookIcon icon of twitterIcon
Înapoi la pagina generală
Amalia Florea
Amalia Florea Creator de conținut și vlogger Youtube cu experiență în bonusuri și ghiduri de cazinou
107 Articole 0 Recenzii

Pasiunea pentru scris și jocuri de noroc au ajutat-o pe Amalia să realizeze analize detaliate ale cazinourile pe YouTube dar și să îți ofere ghiduri de specialitate. Amalia îți prezintă într-o lumină obiectivă informații despre modul de joc în cazinouri, sfaturi, ponturi și te ajută să alegi cele mai bune oferte din cazinourile românești.

Citește mai mult despre autor icon of arrowRightIcon

Cele mai recente ghiduri

Ultima actualizare: 8 iulie 2024