Rotiri Gratuite 2021 – Revendică cele mai bune bonusuri free spins azi

Conținut
Te afli în căutarea celor mai bune oferte de free spins? Atunci ești în locul potrivit! Calculatorul nostru te va ajuta să găsești cele mai bune rotiri gratuite și cele mai valoroase free spins casino! Studiază ofertele cazinourilor și alege-l pe cel care are cea mai bună promoție! Ești la doar un click distanță de un câștig fabulos!

Și nu uita! Noi îți prezentăm doar cazinourile care sunt legale. Așa că nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește ofertele false și care te-ar putea păcăli. Da, unele cazinouri pot oferi oferte de rotiri gratuite înșelătoare care te pot păcăli să îți faci un cont pe site-ul lor, doar ca apoi să te informeze că bonusul în rotiri gratuite implică anumite limitări, cum ar fi depuneri necesare pentru a avea acces la rotirile tale. De aceea, este foarte important să citești termenii și condițiile atașate. Arată mai multe

Cele mai bune free spins & rotiri gratuite Ianuarie 2021

Free spins 2021 - Rotiri gratuite fara depunere

Free spins value
i
The free spins value is a calculation based on free spins with deposit, free spins without deposit and the wagering requirement. The wagering requirement of Netbet is 30.
Depunere
300
Rotiri gratuite
Rotiri gratuite fără depunere
0
Rotiri gratuite
Free spins value
i
The free spins value is a calculation based on free spins with deposit, free spins without deposit and the wagering requirement. The wagering requirement of Betfair is 30.
Depunere
50
Rotiri gratuite
Rotiri gratuite fără depunere
0
Rotiri gratuite
Free spins value
i
The free spins value is a calculation based on free spins with deposit, free spins without deposit and the wagering requirement. The wagering requirement of Maxbet is 40.
Depunere
50
Rotiri gratuite
Rotiri gratuite fără depunere
0
Rotiri gratuite
Free spins value
i
The free spins value is a calculation based on free spins with deposit, free spins without deposit and the wagering requirement. The wagering requirement of Vlad Cazino is 35.
Depunere
30
Rotiri gratuite
Rotiri gratuite fără depunere
0
Rotiri gratuite
Free spins value
i
The free spins value is a calculation based on free spins with deposit, free spins without deposit and the wagering requirement. The wagering requirement of Unibet is 40.
Depunere
20
Rotiri gratuite
Rotiri gratuite fără depunere
0
Rotiri gratuite

Ce înseamnă free spins?

Free spins înseamnă runde suplimentare ce sunt acordate pentru diverse sloturi și pentru care jucătorul nu trebuie să plătească. Practic, respectivele învârtiri sunt gratuite. Jucătorul va obține câștigurile din respectivele runde, acestea fiind înglobate în câștigul final. Cu toate acestea, chiar și un cazinou cu rotiri gratuite fără depunere, poate să impună mai multe condiții ce trebuie respectate de jucători.

Trebuie să ții cont de limitarea maximă a câștigurilor care pot fi obținute pe baza acestor rotiri gratuite fara depunere. De asemenea, poate exista și condiția depunerii unei sume minime sau chiar a unei sume pentru înregistrarea și verificarea contului. Atunci când vine vorba despre free spins no deposit, cazinourile sunt destul de abile în a disimula oferta, așa că trebuie să manifești o atenție deosebită la toți termenii și condițiile afișate.

Este foarte important de reținut faptul că free spins / rotirile gratuite pot avea condiții de rulaj complet diferite de cele ale bonusurilor. De exemplu, în cazul unei oferte la pachet (bonus de bun venit + rotiri gratuite fără depozit), bonusul poate avea condiții de rulaj de 25x, în timp ce rotirile vor trebui rulate de 35x. Așadar, nu tot ceea ce este gratis, este cu adevărat moca!

Pentru ce poți folosi aceste rotiri gratuite?

Răspunsul este cât se poate de simplu: pentru a te distra și pentru a câștiga bani. Rotiri gratuite pot fi obținute într-un cazinou în mai multe feluri:

Trebuie reținut faptul că aceste rotiri gratuite fără depunere sunt limitate doar la jocurile de sloturi. În plus, nu sunt disponibile pentru toate jocurile ca la aparate. Pot fi disponibile și pentru anumite sloturi exclusive, pentru a fi testate de către anumiți jucători, în cadrul unor oferte de loialitate.

Cele mai bune rotiri gratuite

În momentul în care vorbim despre free spins fără să fie necesară o depunere trebuie să ținem cont de nivelul cazinoului. Anumite cazinouri oferă o valoare mai ridicată rotirilor, în timp ce altele, chiar dacă oferă mai multe rotiri, acestea pot avea valori mai scăzute.

Ceea ce înseamnă că 10 învârtiri gratis dintr-un cazinou pot fi echivalentul a 50 de rotiri gratuite într-un alt cazinou. Poți găsi multe rotiri gratuite într-un cazinou, dar trebuie să le iei în calcul doar pe cele care îți oferă avantaje reale!

Ce este o rotire gratuită fără depunere?

O rotire gratuită fără depunere este o rotire la un slot pentru care jucătorul nu trebuie să facă nicio depunere. Rotirile gratuite fără depunere sunt oferite doar la păcănele, pentru a permite jucătorilor să testeze sloturi noi sau să joace runde în plus, fără a investi niciun ban.

Deși jucătorilor nu li se impun depuneri, deseori aceste rotiri gratuite sunt condiționate de anumite cerințe de rulaj. Free spins no deposit sunt de obicei oferite imediat după înregistrare, făcând parte din bonusul de bun venit. Este însă important de menționat că aceste rotiri gratuite sunt de multe ori valabile doar pentru anumite sloturi.

Ghid: Cum să folosești & să activezi rotirile gratuite

Alegerea bonusului rotiri gratuite potrivit poate fi dificilă din cauza varietății acestora. Am realizat acest Ghid pentru a te ajuta să îți găsești un bonus care ți se potrivește și pentru a-ți crește șansele de câștig. Urmează fiecare pas și vei putea juca cu rotiri gratuite într-o clipă.
Oră estimată necesară: 00:02 Instrumente necesare: Internet Alimentare necesară: Bani
calculatorul pentru rotiri gratuite

Folosește calculatorul pentru rotiri gratuite

Folosește calculatorul meu pentru rotiri gratuite pentru a-ți face o imagine de ansamblu asupra bonusurilor în free spins + rotiri gratuite și compară-le. Calculatorul meu este actualizat zilnic cu bonusuri noi. Pasul 1
Alege un bonus rotiri gratuite

Alege un bonus rotiri gratuite

Alege-ți bonusul în rotiri gratuite preferat din listă. Nu uita să verifici bara cu „valoare rotiri gratuite” care indică cât de bun este bonusul respectiv. Pasul 2
live cazino

Revendică-ți bonusul rotiri gratuite

A sosit momentul să îți revendici bonusul în rotiri gratuite creându-ți un cont la cazinoul ales și să începi să joci! Fă clic pe „joacă aici”, du-te pe pagina de înregistrare și selectează bonusul rotiri gratuite. Pasul 3

Distrează-te cu rotirile tale gratuite!

Bucură-te de multe ore de distracție și nu uita că poți oricând să verifici calculatorul de bonusuri, dacă rămâi fără rotiri gratuite. Îți doresc tot norocul din lume, prietene! Pasul 4

Ghid: Tipuri de bonusuri rotiri gratuite

Platformele online de cazinou se bazează foarte pe mult pe bonusuri și promoții pentru a atrage noi jucători, dar și pentru a avea membrii loiali. Printre modalitățile de atragere și fidelizare a jucătorilor se regăsesc:

Desigur, rotirile gratuite rămân cea mai atractivă formă de recomandare a oricărui cazinou. Așa că, acestea sunt acordate și dacă jucătorul accesează un anumit slot ori dacă joacă la cazinou într-o anumită zi (de exemplu, membrii unui cazinou primesc rotiri gratuite fără depunere dacă accesează site-ul într-o zi de weekend).

Deși cele mai populare bonusuri în rotiri gratuite sunt cele acordate la înregistrare, în cadrul unui bonus de bun venit, există mai multe moduri de a te bucura de rotiri gratuite.

Rotiri gratuite fără depunere

Multe cazinouri își atrag jucătorii cu rotiri gratuite fara depunere, pentru că până la urmă, cine ar refuza învârtiri gratuite la sloturi fără obligația de a investi niciun ban. Deși par imposibil de refuzat, îți recomand să citești mereu condițiile de pariere atașate acestora.

Este foarte posibil să nu poți avea acces la câștigurile aduse de aceste rotiri fără ca înainte să faci un anumit rulaj sau fără îndeplinirea altor condiții, precum parierea într-un anumit interval de timp sau folosirea acestora doar la anumite sloturi. Însă este posibil să găsești rotiri gratuite fără obligații, așa că fii cu ochii pe recomandările mele.

Bonus de bun venit

Rotirile gratuite sunt deseori incluse în bonusul de bun venit oferit de cazinouri jucătorilor noi. Acesta este probabil cel mai popular mod de a oferi rotiri gratuite unor jucători. Prin intermediul acestor rotiri, cazinoul dorește să atragă jucători noi și să îi convingă că merită încrederea lor.

Rotirile gratuite din bonusul de bun venit sunt deseori acompaniate de bonusuri în bani. Ca întotdeauna, citește cu atenție condițiile asociate bonusului pentru a te asigura că nu este condiționat de cerințe de rulaj excesive sau imposibil de realizat.

Rotiri gratuite la prima depunere

Un alt mod prin care cazinourilor își motivează jucătorii noi să facă o primă depunere în contul lor este prin recompensarea acestora cu rotiri gratuite la prima depunere. Până la urmă, tuturor ne place să jucăm gratis câteva runde. Cazinourile se întrec deseori în numărul rotirilor gratuite oferite la depunere, astfel că jucătorii au de unde alege.

Bonusul poate avea diferite valori, putând ajungând chiar și la un procent de 100% sau mai mult din depunere. Deseori se poate ajunge chiar și la câteva sute de rotiri gratuite oferite cadou în urma unei depuneri.

Rotiri bonus la reîncărcare

Încercând să își convingă jucătorii să petreacă cât mai mult timp în cazinoul lor și să îi motiveze să facă depuneri, unele cazinouri oferă rotiri gratuite chiar și la a doua, a treia sau a patra depunere.

Rotirile gratuite la depuneri încurajează jucătorul să rămână fidel cazinoului, mai ales când acesta este recompensat cu zeci sau sute de free spins ori de câte ori face o depunere. Iar dacă oricum avea de gând să facă depunerile, rotirile acestea gratuite sunt un adevărat bonus imposibil de refuzat.

Rotiri bonus la recomandare

Pentru a se bucura de un număr cât mai mare de jucători, cazinourile le propun jucătorilor actuali să îi recomande altor persoane. Bonusul la recomandare poate fi atât o sumă de bani pe care o pot juca în cazinou, cât și rotiri gratuite de care se pot bucura la sloturile pentru care bonusul este valabil.

Pentru a intra în posesia acestui bonus, jucătorul trebuie să trimită un link de recomandare sau o invitație apropriaților săi. Pasul al doilea este ca persoana care a primit linkul să acceseze cazinoul și să își facă un cont. Abia când acest pas este finalizat, jucătorul va primi rotirile gratuite promise.

Bonus VIP/de loialitate

Deseori, cazinourile au propriile programe VIP prin intermediul cărora oferă tratament preferențial și diferite recompense jucătorilor care fac depuneri mari sau care joacă constant pe site-ul lor. Bonusurile VIP sau cele de loialitate include adesea în pachetul lor și numeroase rotiri gratuite ce pot fi folosite la sloturile preferate.

Mai mult decât atât, VIP-urile vor afla mereu înaintea celorlalți jucători când este lansat un slot și vor primi rotiri gratuite pentru a-l testa. Astfel, avantajele jocului la cazinouri online curg chiar și după ce ai finalizat procesul de înregistrare și ai făcut prima depunere. Cheia este să îți alegi un cazinou bun!

Lista cu cele mai bune rotiri gratuite – Bogdan calculează valoarea bonusului tău

Folosește calculatorul meu de rotiri gratuite pentru a găsi ceea ce cauți. Nu contează dacă sunt rotiri gratuite fără depunere, rotiri gratuite cu valoare mare sau pur și simplu rotiri gratuite, le vei găsi cu siguranță pe toate în lista mea!

Pro & Contra: Rotiri gratuite

La o primă vedere, rotirile gratuite sunt cadoul perfect pe care un jucător îl poate primi de la un cazinou. Dar, după cum ai aflat, când ceva este prea frumos să fie adevărat, deseori chiar este. Însă, acest lucru nu înseamnă că nu există rotiri gratuite care sunt chiar ceea ce pretind că sunt: gratuite. Tocmai de aceea, Bogdan a decis să studieze și să testeze toate cazinourile, pentru a afla care rotiri gratuite sunt demne de atenția ta și care cazinouri le oferă în condiții rezonabile, ce îți permit să te bucuri de ele și de câștigurile adunate cu ajutorul lor fără prea multe bătăi de cap. Iată mai jos care sunt avantajele și dezavantajele rotirilor gratuite:
Pros

Pros

  • îți permit să testezi gratuit anumite sloturi
  • îți cresc șansele de câștig la sloturi fără investiții suplimentare
  • îți permit să joci gratuit la un cazinou nou
  • îți permit să păstrezi câștigurile realizate prin intermediul lor
Cons

Cons

  • sunt deseori asociate cu condiții de rulaj
  • sunt limitate la anumite sloturi
  • au o valabilitate în timp limitată
  • pot fi condiționate de depuneri

Găsește noi rotiri gratuite la cazinouri

Pentru că nu ne vom plictisi niciodată de rotiri gratuite, am grijă să caut mereu cele mai noi cazinouri lansate pe piața românească, cu cele mai noi bonusuri în rotiri gratuite. Mai mult decât atât, sunt mereu la curent cu noile oferte de rotiri gratuite ale cazinourilor deja prezentate și am grijă să te informez imediat ce descopăr bonusuri în rotiri gratuite pe care pur și simplu trebuie să le revendici.

Cele mai populare cazinouri mobile cu rotiri gratuite fără depuneri

Pentru a-ți face viața și mai ușoară, am decis să creez o listă dedicată exclusiv cazinourilor mobile care își răsfață jucătorii noi și vechi cu rotiri gratuite fără depuneri, unele dintre aceste bonusuri fiind oferite exclusiv utilizatorilor care accesează cazinoul de pe dispozitive mobile.

Cele mai dulci și mai atrăgătoare tipuri de rotiri, rotirile gratuite fără depunere îți înlesnesc drumul spre câștiguri și te ajută să testezi cazinouri noi și sloturi noi fără să dai un ban din buzunarul tău, direct de pe telefon sau tabletă.

Nu uita: Citește cu atenție termenii & condițiile asociate bonusurilor rotiri gratuite

Pentru că îmi doresc să te bucuri de o experiență de joc minunată și pentru că vreau să te ajut să fii un câștigător la jocurile de noroc din cazinourile online românești, nu mă voi sătura niciodată să îți amintesc că este foarte important ca, înainte de a accepta orice bonus rotiri gratuite, să citești termenii și condițiile atașate acestuia.

Termenii și condițiile vor decide în final cât de profitabil este un bonus în rotiri gratuite și dacă merită îl revendici. Atunci când alegi acest bonus, ia în considerare următorii factori (decisivi):

Condiții de rulaj
Condițiile de rulaj atașate unor rotiri gratuite îți impun să pariezi bani reali pentru a te bucura de câștigurile strânse în urma rotirilor gratuite. Cerințele de pariere pot fi de 10x, 50x sau chiar mai mult, astfel că este foarte important să ai acest lucru în vedere atunci când alegi să profiți de rotiri gratuite de la un anumit cazinou.

Abuzarea de bonus
Abuzarea de bonusul oferit de cazinou poate lua două forme: deschiderea unor conturi multiple, pentru a avea acces la mai multe bonusuri de bun venit, sau încălcarea termenilor și condițiilor atașate unui bonus prin păcălirea sistemului că, de exemplu, un jucător face de mai multe ori o primă depunere (lucru posibil mai ales la cazinourile care acceptă plata cu criptomonede).

Restricții ale bonusului
În ceea ce privește bonusul în rotiri gratuite, principala restricție pe care o poate impune cazinoul este acela de a folosi rotirile gratuite oferite doar la câteva sloturi. Astfel, dacă găsești un cazinou care oferă rotiri gratuite la sloturi, trebuie să verifici mai întâi, dacă vei putea folosi acele rotiri gratuite la slotul tău preferat.

Valoarea pariului pentru bonus
O altă condiție foarte importantă ce poate fi asociată bonusului tău în rotiri gratuite este suma maximă pe care o poți paria pentru fiecare rotire. Cazinourile pot stabili o astfel de sumă pentru a ține sub control câștigurile jucătorilor.

Valabilitatea bonusului
Posibilitatea de a revendica câștigurile aduse de rotirile gratuite este deseori limitată în timp. Citește cu grijă condițiile bonusului pentru a afla cât timp ai la dispoziție ca să profiți de bonusul rotiri gratuite și în cât timp îți poți revendica câștigurile obținute în acest mod.

Valoare maximă a câștigului
Un alt mod de a controla câștigurile jucătorilor este impunerea unei limite maxime a câștigurilor care pot fi retrase de pe urma rotirilor gratuite. Cazinoul poate stabili o valoare maximă a câștigului de care te poți bucura când joci cu free spins casino, astfel că indiferent cât de mulți bani vei câștiga, nu vei putea retrage decât suma maximă permisă.

Găsește-ți cazinoul preferat cu rotiri gratuite pe bune azi!

Oferta de free spins din cazinouri este una bogată. Ține cont de tipul rotirilor primite cadou, de termenii și condițiile cazinoului și de modul în care îți poți valorifica șansele de câștig atunci când joci într-un cazinou recomandat.

Contează pe ajutorul nostru și înregistrează-te la oricare dintre cazinourile pe care ți le recomandăm. Pentru că sunt verificate și 100% legale, iar tu vei beneficia de șanse reale de câștig. Bazează-te pe Bogdana Cazino și găsește-ți cazinoul preferat chiar astăzi și începe să câștigi!

rotiri gratuite

Rotiri gratuite - cele mai frecvente întrebări

Pot fi obținute rotiri gratuite pe mobil?

Da, astfel de promoții sunt disponibile și în versiunea mobilă a cazinoului. Modul de funcționare este identic cu cel din cazinourile pe desktop.

Care este diferența între oferta de rotiri gratis de la cazinou și caracteristica Rotiri Gratuite din sloturi?

Caracteristica din jocurile de sloturi este acordată aleatoriu, în funcție de modul în care se formează pe ecran combinația dintre simbolurile corespunzătoare. Rotirile gratuite oferite de cazinou sunt disponibile încă de la început. Găsește cele mai bune rotiri gratuite aici!

Toate rotirile gratis sunt condiționate de îndeplinirea condițiilor de rulaj?

Nu. Există și rotiri gratuite fără depozit care nu impun condiții de rulaj.

Există o limită de câștig dacă joc cu rotiri gratis?

Da, în general cazinourile condiționează suma câștigată cu rotiri gratuite.  Trece acum în revistă oferta celor mai bune cazinouri!

Cum pot câștiga cu rotiri gratuite?

Alege-ți slotul cu atenție și optimizează-ți modul în care plasezi miza per rundă de rotiri (raportat la numărul de linii de plată).

chatterbox avatar

Free spins – calea cea mai simplă pentru a te distra cât mai mult la cazinou!

Orice jucător de cazinou a auzit de rotiri gratuite și știe despre ce este vorba – sunt rundele pe care le poți juca gratis la un slot desemnat de cazino, la o anumită categorie de jocuri păcănele sau la sloturile unui anumit furnizor. De multe ori chiar jocurile de păcănele pe care le jucăm ne oferă free spins ca parte a jocului. Numai că aceste rotiri gratuite sunt diferite de cele oferite de cazinourile online. Primele pot fi câștigate de jucător în mod aleatoriu și dacă reușește să obțină combinațiile câștigătoare aferente declanșării acestui bonus. Rotirile gratis sunt oferite de cazinou și reprezintă rezultatul acțiunii jucătorului, aplicându-se mai multor jocuri decât cele care se obțin direct din slot. Între free spins dintr-un joc și cele oferite de cazinou există o serie de diferențe: primele pot oferi multiplicatori și simboluri speciale în timpul derulării, se joacă la valoarea stabilită de către jucător și nu sunt limitate în privința câștigurilor. De asemenea aceste runde gratuite pot fi re declanșate în cazul anumitor jocuri, în timp ce bonusurile oferite de site-urile sunt limitate la promoția respectivă. Cazinourile oferă rotiri gratuite cu limită la câștig, miza și jocurile la care pot fi folosite. Cu toate acestea, anumite platforme online oferă rotiri reale (fără cerințe de rulaj) sau super spins (cu o valoare mare pe rotire). Unul dintre avantajele ofertei de rotiri gratuite din partea cazinoului este acela că rundele gratis pot veni dintr-o serie de promoții. Pot fi obținute la bonusul de bun venit, ca bonus fără depunere, ca bonus mobil, ca recompensă pentru atingerea unui anumit nivel în cadrul programului de fidelitate sau ca bonus pentru Happy Hours. Iar super spins sunt niște free spins pe care și le dorește orice jucător, pentru că au o valoare mult mai ridicată în comparație cu cele obișnuite. Alege întotdeauna cazinourile digitale care oferă periodic runde gratuite pentru că sunt în avantajul tău în mod real!

Autor Andrei

Andrei este jucător experimentat și știe foarte multe despre fiecare joc de cărți. Era unul dintre jucătorii buni de poker profesionist. Numai că și-a luxat încheietura mâinii, așa că îi era destul de greu să "se arunce" atunci... Citește mai mult despre autor

BogdanCazino » Bonus » rotiri-gratuite
Last updated: ianuarie 19, 2021