Trei sfaturi pentru a-ți îmbunătăți jocul de blackjack

Trei sfaturi pentru ați îmbunătăți jocul de blackjack
Citire: 2 minute

Jocul de blackjack este foarte apreciat în rândul jucătorilor din România. Chiar dacă la prima vedere pare un joc de noroc simplu, nu este chiar așa. Oricine poate învăța într-un timp foarte scurt regulile de bază la blackjack. Dacă vrei să pariezi constant la casino îți recomandăm să îți aprofundezi cunoștințele cu strategii și sfaturi de la specialiști. 

În cadrul acestui articol îți vom acorda trei sfaturi pe care să le pui în aplicare pentru a-ți îmbunătăți jocul de blackjack

Nu îți asigura mâna 

Nu contează cât de mult intenționezi să pariezi sau ce cărți ai în mână. Asigurarea este considerată un pariu prost. Procentual, dealerul are șanse de sub 50% pentru blackjack. Doar 4 din 13 cărți îi vor oferi dealerului un blackjack la as. Concret, asta înseamnă un șansă de 30,8% pentru blackjack. 

Asigurarea poate fi o opțiune excelentă, însă doar în anumite condiții. Jucătorii experimentați care folosesc un sistem de numărare a cărților apelează cel mai des, cu succes, la această practică. 

Nu împărți o mână cu decari

Ai primit doi decari, nu te gândi să-i împarți. De ce ai renunța la o mână foarte bună de 20? Practic, prin această măsură poți să-ți transformi o mână câștigătoare într-una pierzătoare. Aceasta este una dintre cele mai întâlnite greșeli la mesele de blackjack. Nu rata șansa unui pariu câștigător cu o mână de 20. Ia potul și treci la următoarea mână. 

În schimb, împărțirea așilor este tot timpul recomandată. 

Ținând cont că păstrarea mâinii ar putea fi 2 sau 12, împărțirea este cea mai bună opțiune. Dacă decizi să împarți o mână vei mai primi câte o carte peste fiecare as. Șansele de a primi o carte mare care să te apropie de 21 sau chiar să-ți transforme mâna în blackjack sunt bune. 

Nu juca direct la mese cu mize mari

Potențialele câștiguri de la mesele cu mize mari sunt atractive, în special dacă nu te gândești și la pierderi. Dacă nu te afli la un nivel avansat, jocul la aceste mese nu este indicat. De regulă, la mesele cu mize mari sunt jucători cu experiență, care au mai mulți ani de blackjack în spate. Aceștia cunosc regulile și secretele jocului de blackjack foarte bine și au și un buget solid care să le susțină jocul. 

La aceste mese riști să-ți epuizezi întregul buget într-un timp foarte scurt. De aceea este de preferat să apelezi la mese cu mize mai mici, care îți vor permite să joci mai multe mâini. 

Extra, nu te opri prea repede

Acest sfat simplu de reținut. Chiar dacă tipul de blackjack îți permite, nu te opri pe 12, 13, 14, 15 sau 16 dacă prima carte a dealerului este 7 sau mai mare. Șansele de câștig nu sunt de partea ta și, pe termen lung, vei înregistra pierderi. Mulți jucători sunt speriați să mai tragă o carte la o mână de genul acesta, dar realitatea este că șansele să o pierzi sunt oricum foarte mari. 

Înapoi la pagina generală
Amalia Florea
Amalia Florea
Creator de conținut și vlogger Youtube cu experiență în bonusuri și ghiduri de cazinou
82 Articole
0 Recenzii

Pasiunea pentru scris și jocuri de noroc au ajutat-o pe Amalia să realizeze analize detaliate ale cazinourile pe YouTube dar și să îți ofere ghiduri de specialitate. Amalia îți prezintă într-o lumină obiectivă informații despre modul de joc în cazinouri, sfaturi, ponturi și te ajută să alegi cele mai bune oferte din cazinourile românești.

Citește mai mult despre autor

Cele mai recente ghiduri

Bogdancazino.ro » Ghid » Trei sfaturi pentru a-ți îmbunătăți jocul de blackjack
Ultima actualizare: