„How to Be a Bookie” il readuce pe Charlie Sheen pe micile ecrane

„How to Be a Bookie” il readuce pe Charlie Sheen pe micile ecrane
Data publicării: 25/04/2023
Citire: 3 minute

Charlie Sheen revine pe micul ecran, alăturându-se distribuției serialului realizat de Chuck Lorre și Nick Bakay pentru HBO Max: "How to Be a Bookie". Cei doi au mai lucrat împreună în serialul de succes al CBS "Two and a Half Men". Serialul a primit o comandă de 8 episoade.

Protagonistul principal a noii serii TV va fi Sebastian Maniscalco. Firul narativ al poveștii pare promițător dar oare va fi "How to Be a Bookie" următorul succes a lui Sheen sau va rămâne în continuare popular pentru serialul fenomen Two and a Half Men?

Revenirea lui Charlie Sheen pe micile ecrane în noul serial

Charlie Sheen revine în televiziune cu noul său rol. Serialul urmărește povestea lui Danny, interpretat de Maniscalco, un agent de pariuri veteran care se luptă să supraviețuiască iminentei legalizări a pariurilor sportive, clienților și familiei.

Pe lângă Charlie Sheen, din distribuția serialului “How to be a Bookie” mai fac parte Omar J. Dorsey, Andrea Anders, Vanessa Ferlito și Jorge Garcia. Lorre și Bakay sunt producători executivi împreună cu Maniscalco și Judi Marmel. Serialul va fi filmat în studiourile Warner Bros.

Colaborare cu obstacole în "Two and a Half Men"

Chuck Lorre a fost co-creatorul și producătorul executiv al serialului "Two and a Half Men", cu Sheen ca actor principal. Charlie Sheen l-a interpretat cu succes pe Charlie Harper, un compozitor bogat care s-a bucurat de viața sa de burlac în casa lui de pe plajă din Malibu.

Serialul de comedie este unul dintre cele mai cunoscute din lume, fiind vizualizat și azi deși a început în 22 septembrie 2003.Colaborarea lui Sheen cu Lorre a avut de-a lungul timpului probleme. Touși, odată cu noul serial “How to be a Bookie” pare că lucrurile sunt mai liniștite.

În perioada în care a jucat în serialul-fenomen "Two and a Half Men", Sheen a obținut patru nominalizări la Emmy. De altfel, serialul a fost nominalizat la 47 de premii Emmy, reușind să câștige 7 dintre ele. Charlie a părăsit serialul în sezonul al optulea, pe fondul unei crize foarte publice care a inclus interviul său viral "sânge de tigru" cu ABC News și intrarea la dezintoxicare.

Părăsirea show-ului Two and a Half Man și alte schimbări

Mai mult, Sheen a continuat să facă în public mai multe remarci denigratoare la adresa lui Lorre, ceea ce a dus în cele din urmă la eliminarea personajului lui Sheen din "Two and a Half Men". Charlie Sheen a fost înlocuit în cadrul serialului de Ashton Kutcher, care a continuat producția alături de actorii Alan (Jon Cryer) și fiul său Jake (Angus T. Jones).

De la ieșirea din serialul care l-a făcut celebru (2011), Sheen a mai apărut în doar câteva producții. Ajuns la 58 de ani, Charlie Sheen are în portofoliu mai multe pelicule, cele mai populare fiind:

  • Wall Street
  • Scary Movie 5
  • The Three Musketeer
  • Anger Management

Menționăm că serialul a fost suspendat din cauza problemelor de sănătate ale actorului. În noua formulă, serialul “Two and a Half Man” a continuat timp de patru sezoane, însă nu s-a mai bucurat de același succes ca și cu Charlie Sheen. Lui Charlie Sheen i s-a propus să apară în episodul final, însă a refuzat.

Un nou început pentru Sheen

De atunci și până la apariția noului serial, Charlie Sheen este pregătit să reintre în lumina reflectoarelor. Reunirea cu Lorre și apariția din nou într-un serial de comedie se anunță a fi promițătoare pentru Sheen.

De această dată, marele actor nu va mai juca rolul principal. Având în vedere succesele anterioare ale lui Lorre și distribuția puternică, nu există nicio îndoială că "How to Be a Bookie" va fi un serial interesant de urmărit. Rămâne de văzut dacă se va ridica la măsura așteptărilor publicului.

Înapoi la pagina generală

Cele mai noi știri

Bogdan Cazino » Stiri » „How to Be a Bookie” il readuce pe Charlie Sheen pe micile ecrane
Ultima actualizare: mai 8, 2023