betstars Recenzie

Evaluare
84%
Selecție jocuri Citește mai mult toggle icon
85%
betstars bogdancazino
În curând
 • Local and english email support email enabled icon
 • Fără suport prin chat chat disabled icon
 • Fără suport prin telefon phone disabled icon

Bonusuri multiple de €5 sau €20 sub formă de pariuri gratuite. Bonus acumulator cu șanse de maximizare a câștigului până la valoarea absolută. 20+ de sporturi pe care poți paria, inclusiv pariuri speciale pe evenimente politice.
Aplicații mobile compatibile cu Android și iOS, care păstrează caracteristicile variantei pentru desktop. Suport clienți 24/7 prin email și o secțiune FAQ foarte bine organizată. Metode de plată sigure și ușor de utilizat oriunde.
Licență ONJN (nr. L1160658W000323) și siguranță deplină atât pe desktop, cât și pe aplicațiile mobile. Înregistrează-te și profită de ofertă!

 • pro icon Pariuri speciale, pe alte evenimente decât cele sportive
 • pro icon Caracteristici unice, precum Stars Rewards și Spin & Bet
 • pro icon Pariuri gratuite
 • con icon Lipsă chat live
 • con icon Lipsă streming video live
Structură bonus 1
Bonus la depunere 5€ 0 Rotiri gratuite
Bonus fără depunere 0€ 0 Rotiri gratuite
Cerințe de pariere 0x (registration - Rotiri gratuite)
Cod bonus: Bonus special:
Bonus de înregistrare 0€ + 0 Rotiri gratuite

Cod bonus

Cerințe de pariere 0x (Rotiri gratuite)

Limite speciale

1. Depunere Bonus
Cod bonus
5 - 5€ % 5€ până la
Cashback %până la
Limite speciale Pariere sportivă
Cerințe de pariere 1x (Bonus în numerar)
Informații generale
Stabilit 2001
Licență Romanian License
E-mail Fără suport pe e-mail
Cod bonus Nu este necesar
Depunere minimă 5
Casino Promotion betstars 5 €
Abilități
Cazinou mobilcross iconCazinou livecross iconRomânăcross iconFără taxecross iconParierecross iconCartoane răzuibilecross iconBingocross iconPokercross icon
Furnizori de plată
 • Maestro
 • Mastercard
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Visa
Furnizori de jocuri
 • Pragmatic Play
 • Play n' Go
 • Playtech

betstars Bonusuri

84%

Bonusul la depunerea efectuată prima dată este de €5 (pariu gratuit). Alături de bonusul de bun venit mai poți obține și un free bet dacă plasezi un pariu multiplu.Bonusul acumulator îți poate maximiza câștigul până la procentul maxim. Primești și cote mărite pentru diverse evenimente sportive.

De asemenea, poți juca și “Spin& Bet”, una dintre cele mai interesate provocări ale brandului Betstars. Programul VIP Stars Rewards îți permite să obții și alte bonusuri și promoții unice.

 

Termenii și Condițiile Bonusului

Jucătorii trebuie să plaseze pariuri cu o cotă minimală de 2, iar la pariurile multiple, aceasta va fi de 1, 5. Fiecare promoție în parte dispune de propriile condiții de rulaj.

În curând

Selecție jocuri

85%

Platforma oferă 20+ de sporturi pe care poți paria. Fiecare variantă de pariu dispune de multiple opțiuni de pariere. De remarcat faptul că poți face pariuri nu doar pe evenimentele sportive.
Una dintre caracteristicile acestui operator este că le permite jucătorilor să parieze și pe evenimentele politice. Există o secțiune de “Pariuri Speciale”

betstars bogdancazino

Rezumat

4
În curând

Recenzie Betstars

Platforma este concepută pentru jucătorii interesați de maximizarea câștigurilor (prin programul Stars Rewards). Interfața este una foarte intuitivă, ușor de utilizat și cu un nivel de încărcare excelent.

Plasarea pariurilor pre-meci și live este simplu de realizat. Butoanele importante sunt evidențiate, așa cum sunt cele de “Promoții”, “Rezultate” și “Momente Importante”.
Meniurile se deschid rapid. În partea superioară se găsesc butoanele pentru toate sporturile pe care se poate paria. De asemenea, în partea dreapta sus, jucătorul găsește butoanele “Înregistrează-te acum” și “Autentificare”. De reținut faptul că “înregistrarea” se efectuează rapid (din numai 2 pași).

Fiecare sport dispune de mini-opțiuni, așa cum sunt “Pariuri pe termen lung”, “În Joc”, “Competiții”, “Popular” sau “Rezultate”. Îți poți alege toate sporturile dintr-o singură apăsare, cu butonul “A-Z”.

Poți să-ți configurezi modul de afișare a cotelor în sistem decimal, american sau fracțional. Fiecare tip de pariu este însoțit de opțiunile pe care se pot plasa mize. În plus, modul de afișare este clar, ușor de înțeles și simplu de folosit.

Interfața este disponibilă atât în română, cât și în engleză. Experiența oferită este una pozitivă. Platforma se mișcă bine, atât în modul desktop, cât și pe mobil. Totul este ordonat, așa că îți este ușor să plasezi pariul. Iar sistemul de pariuri este pe înțelesul tuturor!

quote icon

Betstars îi avantajează pe jucătorii care caută cote mărite.

Betstars pe Mobil

Platforma este disponibilă și pentru dispozitivele mobile (telefon/tabletă). Este compatibilă Android (minim 5.0) și ioS (minim 9). Accesarea directă de pe mobil îți oferă și versiunea optimizată. Pariurile mobile sunt la fel de interesante ca pe desktop.

Dispui de aceleași caracteristici și poți să efectuezi depuneri și retrageri cu rapiditate. Mai mult decât atât, interfața este simplă și intuitivă. Aceste aspecte reușesc să contribuie la o experiență de calitate când pariezi de pe mobil.

Depuneri și retrageri

Opțiunile de tranzacționare la depunere și retragere sunt cele ce pot fi considerate clasice. Regăsim la Betstars, cardurile Maestro, Visa și Mastercard, transferul bancar, Paysafecard, Skrill și Neteller. Limita minimă la depunere este $10, iar limitele pot mărite în funcție de jucător și dorința acestuia.

Timpii de procesare variază de la instant și până la 6-7 zile. Nu sunt percepute comisioane și taxe de platformă. Cu toate acestea, procesatorii de plăți pot solicita anumite taxe. Programul VIP Stars Rewards nu influențează limitele de depunere/retragere.

Suport Clienți la Betstars

Platforma duce lipsa serviciului de chat live. Nici opțiunea de suport prin telefon nu există. În schimb, așa cum și-a obișnuit utilizatorii, secțiunea FAQ este la nivelul absolut în ceea ce privește calitatea. La fel ca asistența prin email, unde primești sprijin atât în română, cât și în engleză. De menționat faptul că această opțiune este disponibilă 24/7.

Joc Responsabil

Jucătorii care pot avea probleme de dependență de pariuri primesc o secțiune specială la acest operator. Pe lângă promovarea intensă a jocului responsabil, Betstars este certificat Gamcare.

Ai link direct către Gambling Therapy și Adictel. Îți poți seta limitele de excludere și auto-blocare. Mai mult decât atât, chiar și aplicația pentru mobil are o secțiune de Joc Responsabil care îi ajută pe cei cu probleme legate de pariurile în exces.

Cele Mai Frecvente Întrebări despre Betstars

🌍Betstars este o agenție de pariuri de top din România?

Da, se poate considera că Betstars se ridică la acest nivel grație promoțiilor și caracteristicilor unice.

👮Ce tip de licență deține platforma de pariuri sportive?

Licența ONJN nr. L1160658W000323 atestă faptul că operatorul este 100% autorizat să funcționeze pe piața din România.

📱Opțiunile de pariere de pe tabletă din aplicația mobil de la Betstars sunt la fel de accesibile ca de pe desktop?

Da, aplicația mobilă își păstrează aceleași caracteristici, ceea ce este un avantaj major pentru jucători.

🏆Care este valoarea bonusului de bun venit?

Bonusul la depunerea efectuată prima dată este de €5 (pariu gratuit)

♻️Care sunt cerințele de rulaj impuse de platforma pentru bonus?

Jucătorii trebuie să mizeze pe cote de 1,5 (pariuri multiple) sau 2 (pariuri simple).

💸 Reținerea impozitelor pe venit se realizează de către Betstars?

Da, aceasta este obligația operatorului, care reține acest impozit la sursă și îl plătește în numele jucătorului român către stat.

🤔Cât de sigure sunt pariurile la Betstars?

Platforma este una auditată și este 100% legală, fiind autorizată de ONJN pe teritoriul României.

În curând
Autor Mariana

Mariana este expertă în bonusuri. Poate pentru că multe dintre ele sunt concepute de ea însăși. De asemenea, a fost manager VIP pentru unii dintre cei mai mari jucători din lume. Din ceea ce spune, se pare că un anumit domn DiC... Citește mai mult despre autor