Online Bingo în România

Conținut
Unul dintre cele mai simple și mai îndrăgite jocuri de noroc din istorie, jocul de bingo este un mod distractiv de a câștiga sume de bani în timp ce te relaxezi. Spre deosebire de alte jocuri de cazinou, acest joc nu stresează jucătorii, ci dimpotrivă, le oferă un mod plăcut de a-și petrece timpul. Dacă în trecut, jucătorii români erau nevoiți să iasă din casă pentru a se duce la sala din oraș, în prezent, posibilitatea de online bingo le oferă șansa să joace bingo games direct din confortul propriei lor case, pe tabletă sau telefon. Mai mult decât atât, cazinourile online din România își încântă jucătorii de bingo cu diferite variante ale jocului și jackpoturi generoase. Arată mai multe

Cum se joacă bingo

Un clasic al jocurilor de noroc, jocul se bucură de reguli de joc simple și ușor de înțeles. Pentru a începe să joci bingo, ai nevoie să achiziționezi un bilet. Un bilet tradițional este un carton cu o grilă 5 x 5, cu 5 coloane, în care sunt trecute aleatoriu 24 de numere. Scopul principal este acela de a marca toate numerele de pe carton într-un interval de timp cât mai scurt sau de a completa diferite modele – linie, colțuri, linii multiple etc.

Atunci când joci online bingo, la fiecare 10 secunde se va anunța un număr, iar tu va trebui să vezi dacă acest număr se află pe cartonul cumpărat. Nu îți face griji dacă nu ești atent la numărul strigat. Spre deosebire de sălile tradiționale, online bingo îți permite să verifici numerele pe ecran, în orice moment al jocului.

Câștigătorul jocului va fi cel care a completat întreg cartonul sau cel puțin un model câștigător. Există și posibilitatea de a juca automat, numerele fiind completate automat pe carton, timp în care tu te poți relaxa jucând la mini-jocuri sau la roata loialității.

Bogdan-Bingo

Premii

În cazinourile online din România și pe best bingo sites din țară există mai multe variante ale acestui joc. Premiile variază în funcție de varianta jucată. Bingo cu 90 de bile, cunoscut și ca varianta englezească, are cartoane cu 3 linii orizontale și 9 coloane cu bile numerotate de la 1 la 90, iar câștigătorii sunt cei care se pot lăuda cu o linie orizontală, două linii orizontale sau cartonul completat în întregime.

Bingo cu 75 de bile, variantă preferată de americani, se joacă pe un carton cu 75 de bile dispuse pe 5 linii orizontale și 5 coloane. În centrul cartonului va fi un spațiu liber, care nu trebuie completat. Jucătorii vor primi premii în funcție de modelele completate. Acestea pot fi simple sau complexe, însă nu va trebui să îți bați tu capul cu ele. Software-ul le va identifica și te va anunța dacă ai câștigat.

Varianta de bingo cu 80 de bile a fost creată special pentru a fi jucată online. Cartonul are 4 linii orizontale și 4 coloane în culori diferite, modelele câștigătoare putând fi cele patru colțuri ale cartonului, un model în formă de X, patru pătrate centrale și bineînțeles completarea întregii cărți.

Pe new bingo sites, vei găsi și alte variante inovatoare, precum bingo cu 30 de bile sau rapid, ale cărui cartoane au 3 linii și 3 coloane, câștigător fiind cel care reușește să identifice 9 numere anunțate pe cartonul său. De asemenea, cazinourile online din țară își încântă jucătorii și cu Flash Fives Bingo. Jucătorul va achiziționa un carton ce conține 5 cărți de joc, iar în loc de bile, vor fi extrase cărți de joc. Câștigător este cel care va nimeri toate cele 5 cărți de pe cartonul lui.

Bonusuri

Jocurile de bingo sunt însoțite deseori de bonusuri și premii surpriză. Deși bonusurile de bun venit oferite de cazinourile online nu pot fi folosite de obicei pentru a juca bingo, cazinourile oferă bonusuri și promoții speciale.

Deseori, mini-jocurile acompaniază jocul principal. Deși câștigurile nu sunt spectaculoase, acestea se bazează pe mize foarte mici și îți vor oferi șansa de a îți rotunji frumușel balanța. O altă opțiune este aceea de a juca la roata loialității, odată ce ai jucat deja câteva jocuri clasice înainte. Roata norocoasă te poate recompensa cu bani.

Jocurile pot fi acompaniate și de bonusuri suplimentare, dar și de jackpoturi progresive sau fixe. Jackpotul progresiv va crește de fiecare dată când un jucător cumpără un carton, iar pentru a pune mâna pe jackpotul progresiv oferit de bingo games, va trebui să faci bingo cu un număr cât mai mic de bile extrase. Pentru a obține un jackpot fix, ai nevoie să obții un Full House.

Bogdan_Bingo1

Bingo în siguranță

Jocurile de online bingo se bucură de un nivel ridicat de siguranță datorită regulilor de joc simple și faptului că se bazează pe un software care generează numere aleatorii. Mai mult decât atât, fiecare rundă trebuie să aibă obligatoriu un câștigător. Astfel, se garantează corectitudinea jocului și siguranța jucătorilor. Pentru a te asigura însă că joci într-un cazinou online legal, alege să plasezi pariuri doar la cazinouri licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc.

Găsește site-ul tău de bingo preferat azi

Jocurile de bingo vor rămâne mereu printre preferatele jucătorilor de jocuri de noroc datorită modului simplu de joc și atmosferei relaxante. Numeroase cazinouri online din România își răsfață jucătorii cu diferite variante, de la cele tradiționale cu 90 de bile la cele rapide cu doar 30 de bile, pentru cei care nu au răbdare să urmărească un joc clasic. Descoperă ce variantă de bingo preferi și aruncă o privire la lista oferită de Bogdan Cazino pentru a găsi site-ul de bingo preferat.

Autor Valentin

Valentin lucrează ca dealer de cazino de mulți ani și a fost de cealaltă parte a mesei de nenumărate ori. Este un maestru al poker-ului, ruletei, blackjack-ului și a tuturor celorlalte jocuri de masă. Preferatele lui sunt jocur... Citește mai mult despre autor

BogdanCazino » Jocuri casino gratis în România » Online Bingo în România
Last updated: septembrie 2, 2020