Autorii și echipa editorială - Bogdan Cazino

Autorii și echipa editorială

Conținut

Cine se află în spatele Bogdancazino.ro?

Suntem siguri că îți dorești să afli mai multe despre editorii, revizorii și persoanele care se află în spatele fiecărui articol de pe site-ul Bogdancazino.ro. Echipa noastră editorială este formată din mai mulți autori talentați, experimentați și cunoscători ai sectorului de iGaming. După ce au scris, revizuit și actualizat în mod regulat articolele noastre despre jocuri de noroc și cazinouri de-a lungul anilor a sosit momentul să le oferim posibilitatea de a se prezenta redactorilor și editorilor noștri. Aceștia sunt persoanele care au grijă ca să ai de fiecare dată cele mai exacte, complete, transparente și utile informații.

Fă cunoștință cu echipa noastră!

Ne face o deosebită plăcere și bucurie să îți prezentăm echipa noastră editorială completă și să afli mai multe informații despre competențele, experiența și expertiza lor în sectorul de iGaming. Accesează linkul de sub fiecare profil pentru a citi mai multe detalii despre experții Bogdancazino.ro.

Constantin Homeghi

Homeghi Constantin este licențiat în Drept (a absolvit în anul 2003) și după ce a activat în acest domeniu și-a spus că este timpul pentru o schimbare.  Pentru că este pasionat de scris, s-a decis să facă din această pasiune un stil de viață. A atins nivelul Top Rated Plus pe una dintre platformele de specialitate, ceea ce spune foarte multe despre felul în care a reușit în acest domeniu. Și-a propus să schimbe lumea din jurul său, încercând să ajungă la oameni prin conținutul pe care îl scrie…

Citește mai multe despre Constantin Homeghi LinkedIn lui Constantin.

Adrian Coman

Adrian este specialist în materie de IT și computere și este pasionat de software-ul care stă la baza RNG-ului jocurilor de cazino. Este responsabil și de partea de QA la Bogdancazino.ro, mai ales că are o experiență de peste 12 ani în zona de iGaming.

Valentin Roman

Valentin a colaborat mulți ani cu unul dintre cele mai prestigioase laboratoare de verificare independentă a jocurilor de noroc, alăturându-se mai apoi proiectului nostru. Activează în zona pariurilor sportive și a jocurilor cu dealeri live. Se laudă cu o expertiză în domeniu de peste 17 ani.

Gelu Cosmescu

Pasionat de pacanele încă de acum 20 de ani, Gelu Cosmescu poate fi considerat un expert în acest tip de jocuri de noroc. Dacă există un jucător care să știe cum poți să câștigi la sloturi, atunci el este. Își petrece o mare parte din timp evaluând cazinourile online, dar și site-urile de pariuri sportive și se poate spune că este unul dintre cei mai buni la sfaturi legate de jocurile de noroc și ghiduri pentru pariori.

Amalia Florea

Pasionat de esports, ruleta și blackjack, Radu mai are timp și pentru o altă pasiune de-a sa: scrisul. Având la activ mii de texte și articole legate de iGaming, el este responsabil de tot ceea ce înseamnă recenzii ale cazinourilor din România. Experiența sa în acest domeniu înseamnă 10 ani petrecuți la mesele de joc online, dar și în cazinourile terestre.

George Stoleriu

Atent la detalii și având ochi de vultur, lui George nu-i scapă nimic atunci când vine vorba despre termenii și condițiile cazinourilor, clauzele privind bonusurile și prevederile de natură juridică. Și-a descoperit pasiunea pentru poker în facultate, așa că, pe lângă Drept, s-a specializat și în Texas Hold’em și Omaha.

Ai întrebări pentru membrii echipei?

Unde se află membrii echipei Bogdancazino.ro?

Aceștia locuiesc în România, dar și în alte părți ale lumii. Încă din momentul în care am lansat site-ul ne-am propus să angajăm cei mai buni redactori, editori și persoane responsabile de verificarea informațiilor din industria iGaming. Prin urmare, pe lângă membrii de bază ai echipei, avem și numeroși colaboratori care se trăiesc în alte părți ale lumii. Acest lucru înseamnă că ne ajutăm unii pe alții și putem aborda subiectele dintr-o perspectivă globală.

Bogdan Cazino » Autorii și echipa editorială
Ultima actualizare: septembrie 2, 2022